EEN ZAAK VAN VERTROUWEN SINDS 1930

Seiko

DEDICATED TO PERFECTION

Seiko ziet het polshorloge als een persoonlijk accessoire. De beste horloges onderscheiden zich door een harmonieuze interactie met de drager. Waarbij de functionaliteit voor een geruststellende en emotionele toevoeging aan het verbond tussen horloge en drager zorgt. Seiko’s technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde ‘emotional technologies’. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang, en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen.

SEIKO is wereldmarktleider als het gaat om het maken van ‘energie-bewuste’ horloges. Zo was SEIKO de eerste horlogemaker die kwik-vrije batterijen gebruikte. Bovendien ontwikkelde en perfectioneerde SEIKO - volledig in eigen huis! - innovatieve horlogetechnieken als Solar en Kinetic om het vervangen van batterijen zoveel mogelijk te elimineren. Deze unieke technologieën zijn een essentieel onderdeel van SEIKO’s Clean Energy filosofie.

Al meer dan een halve eeuw is Seiko op het hoogste niveau actief in de internationale sportwereld, waaronder 6 Olympische Spelen, 4 WK’s voetbal en 12 WK’s atletiek. Anno nu is Seiko’s band met de topsport groter en breder dan ooit tevoren. Zoals blijkt uit de directe partnerships met de rijzende ster van de Russische atletiek, Darya Klishina.