EEN ZAAK VAN VERTROUWEN SINDS 1930

Nieuw: Daniel Wellington

We hebben een nieuw merk in onze collectie: Daniel Wellington!

Het verhaal achter Daniel Wellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld waar Filip Tysander, de oprichter van het merk Daniel Wellington, een intrigerende Brit ontmoette. De man had het inspirerende vermogen om een "gentleman" en tegelijkertijd relaxed en bescheiden te zijn. Hij had een keurige stijl en hij hield er van om horloges met oude versleten NATO-bandjes te dragen. Zijn naam? Daniel Wellington natuurlijk. Er ontstond een hechte vriendschap tussen de twee en de oprichter raakte geïnspireerd, niet alleen door de prachtige verhalen van deze man, maar ook door zijn klasse en tijdloze modestijl.

De horloges van Daniel Wellington zijn dun en elegant met een eenvoudig design zonder teveel "blingbling", een product dat gedragen kan worden met de verschillende patronen en kleuren van de iconische NATO-bandjes.

Het NATO-bandje
NATO-bandjes komen van de Britse marine, waar duikers stevige nylon banden gebruikten over hun wetsuits. De look en de veelzijdigheid van deze in oorsprong "anti-roestbanden" blijven imponeren. Dat is waarom de oprichters een lijn van verschillende bandjes met verschillende kleuren en patronen wilden creëren - en allemaal met een vette knipoog naar de Britse eilanden.

Het leren bandje
De horloges van Daniel Wellington zijn te personaliseren. Doordat alle horloges verwisseld kunnen worden van bandje, is ieder exemplaar uniek. De leren bandjes zijn gemaakt van authentiek Italiaans kwaliteitsleer en verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart, afgewerkt met een zilveren of gouden rand.

Het Daniel Wellington horloge is zonder twijfel geschikt voor iedere gelegenheid. Ongeacht of u een avondje chic gaat stappen, of gaat tennissen, of gaat genieten van een zonnige dag op het strand, met een Daniel Wellington bent u altijd in goed gezelschap. De horloges zijn nu verkrijgbaar in onze winkel!

Enkele voorbeelden:

Deel dit bericht
  , , , , , ,