EEN ZAAK VAN VERTROUWEN SINDS 1930

Merk van de maand: Daniel Wellington

Deze maand is Daniel Wellington het merk van de maand! Daarom hebben wij deze maand een speciale actie: Koop een Daniel Wellington horloge en krijg een NATO-bandje cadeau!

De horloges van Daniel Wellington zijn te personaliseren. Doordat alle horloges verwisseld kunnen worden van bandje, is ieder exemplaar uniek. Daniel Wellington is een dun en elegant horloge met een eenvoudig design zonder teveel "blingbling", een product dat gedragen kan worden met de verschillende patronen en kleuren van de iconische NATO-bandjes.

Enkele voorbeelden:


Over Daniel Wellington
Het verhaal achter Daniel Wellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld waar Filip Tysander, de oprichter van het merk Daniel Wellington, een intrigerende Brit ontmoette. De man had het inspirerende vermogen om een "gentleman" en tegelijkertijd relaxed en bescheiden te zijn. Hij had een keurige stijl en hij hield er van om horloges met oude versleten NATO-bandjes te dragen. Zijn naam? Daniel Wellington natuurlijk. Er ontstond een hechte vriendschap tussen de twee en de oprichter raakte geïnspireerd, niet alleen door de prachtige verhalen van deze man, maar ook door zijn klasse en tijdloze modestijl.
Het NATO-bandje
NATO-bandjes komen van de Britse marine, waar duikers stevige nylon banden gebruikten over hun wetsuits. De look en de veelzijdigheid van deze in oorsprong "anti-roestbanden" blijven imponeren. Dat is waarom de oprichters een lijn van verschillende bandjes met verschillende kleuren en patronen wilden creëren - en allemaal met een vette knipoog naar de Britse eilanden.
Het leren bandje
De leren bandjes zijn gemaakt van authentiek Italiaans kwaliteitsleer en verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart, afgewerkt met een zilveren of gouden rand.
Het Daniel Wellington horloge is zonder twijfel geschikt voor iedere gelegenheid. Ongeacht of u een avondje chic gaat stappen, of gaat tennissen, of gaat genieten van een zonnige dag op het strand, met een Daniel Wellington bent u altijd in goed gezelschap. De horloges zijn verkrijgbaar in onze winkel!

Deel dit bericht
  , , , , , , ,